Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
/
Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
/
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Μόνο σε αυτά που έχουν πλήρες κείμενο
Σε όλα τα αντικείμενα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας/Δημιουργός
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Τύπος Τεκμηρίου
Ημερομηνία
Ημερομηνία Καταχώρισης
Συντελεστής
Όνομα περιοδικού
Περίληψη
Γλώσσα
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
Ταξινόμηση ανά
σειρά
5
10
20
40
60
80
100
Σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Έκδοσης
Τύπος Τεκμηρίου
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 48
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Φυσικοχημικές μετατροπές, κατεργασίες και σταθεροποίηση οίνων
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
Έρευνα της ελληνικής αγοράς τυριών και βουτύρου
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Πατσής, Π.
;
Γάζελας, Εμ.
;
Καλδής, Παναγιώτης Ε.
;
Μιχαλόπουλος, Γ.
;
Παπαγεωργίου, Κ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1992
Storage of grapes under modified atmospheres
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Ορφανή, Ελευθερία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Εργαστηριακές ασκήσεις γενικής & ανόργανης χημείας
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σεχάντε, Αντνάν
;
Παπακωνσταντίνου, Σπύρος
;
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-06
Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Αγγελιδάκη, Ειρήνη
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
;
Γεωργακάκης, Δημήτριος
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013
Studies of the mechanical properties and the fermentation behavior of double layer alginate-chitosan beads, using Saccharomyces cerevisiae entrapped cells
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Λιούνη, Μαρία
;
Δριχούτης, Πάνος
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2008-02
Microalgae for high-value compounds and biofuels production
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μάρκου, Γιώργος
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2013-12
Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καψοπούλου, Αικατερίνη
;
Μουρτζίνη, Αναστασία
;
Ανθούλας, Μ.
;
Νερατζής, Ηλίας Θ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2007-05
Sensory assessment and chemical measurement of astringency of greek wines
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Καλλιθράκα, Σταματίνα
;
Kim, D.
;
Τσακίρης, Αργύριος
;
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
;
Σολέας, Γεώργιος Ι.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-06-15
Price estimation and economic evaluation of the production cost of red wines produced by immobilized cells on dried raisin berries
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Τσακίρης, Αργύριος
;
Σωτηράκογλου, Κυριακή
;
Κανδύλης, Παναγιώτης
;
Καλδής, Παναγιώτης Ε.
;
Τζιά, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011-02-09
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 48
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Εντοπισμός
Θέμα
Biochemistry
Βιοχημεία
Agriculture
Γεωργία
Biology
... Προβολή Περισσότερων
Τύπος Τεκμηρίου
journalArticle (Δημοσίευση σε περιοδικό) (40)
book (Βιβλίο/Μονογραφία) (2)
learningMaterial (Εκπαιδευτικό υλικό / Σημειώσεις διαλέξεων) (2)
masterThesis (Μεταπτυχιακή εργασία) (1)
Συγγραφέας/Δημιουργός
Μπανίλας, Γεώργιος Π.
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ.
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα
Τσακίρης, Αργύριος
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
... Προβολή Περισσότερων
Όνομα περιοδικού
Food Chemistry
Food Research International
Journal of Experimental Botany
Journal of the American Oil Chemists' Society
Journal of the Science of Food and Agriculture
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία
2010 - 2015
2000 - 2009
1992 - 1999
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία